The Last of Us 2 veilige codes en combinaties om elke gesloten deur in het spel te openen - De games, films, tv waar je van houdt (2023)

The Last of Us 2 veilige codes en combinaties om elke gesloten deur in het spel te openen - De games, films, tv waar je van houdt (1)(Afbeelding tegoed: Sony) SPRING NAAR:

 • Jackson Patrol
 • Seattle Day 1 Downtown
 • Seattle Dag 1 Downtown Capitol Hill
 • Seattle Dag 1 The Tunnels
 • Seattle Dag 2 Hillcrest
 • Seattle Dag 2 De serafieten
 • Seattle Dag 1 Te voet
 • Seattle Day 1 Vijandig Territorium
 • Seattle Dag 1 De kust
 • Seattle Dag 2 De snelkoppeling
 • Seattle Dag 3 The Descent

Je moet elke The Last of Us 2-veilige code en combinatie vinden als je elke deur en kluis in het spel wilt openen en de Safecracker-trofee wilt verdienen. Binnenin vind je waardevol schroot, supplementen, munitie, knutselbenodigdheden en, als je echt geluk hebt, upgrades en wapens. Binnenkort hebben we alle 14 The Last of us 2 veilige codes en combinaties, evenals The Last of Us 2 codes voor een paar gewelven en deuren die je ook kunt openen om bij de traktaties binnen te komen.

The Last of Us 2 tips | The Last of Us 2 kaart | The Last of Us 2 werkbanklocaties | The Last of Us 2 trainingshandleidingen | The Last of Us 2 wapens en uitrusting | The Last of Us 2 paaseieren | Hoe lang is The Last of Us 2 | The Last of Us 2 nieuw spel plus | The Last of Us 2 eindigt | The Last of Us 2 ruilkaarten | The Last of Us 2 munten

Jackson Patrol

Jackson Patrol veilige codes en combinaties

The Last of Us 2 veilige codes en combinaties om elke gesloten deur in het spel te openen - De games, films, tv waar je van houdt (2)

(Afbeelding tegoed: Sony)

Safe 1: Inside the Market

Veilige combinatie: 072013
Inhoud: schroot en supplementen

Je zult je eerste kluis op patrouille met Dina vinden op de markt die je bereikt door deze vrachtwagen op te klimmen. Eenmaal binnen moet je vanwege de sporen gasmaskers opzetten en door een paar kamers dringen, en uiteindelijk een met schimmels bedekte scheur in de muur. Je vindt de kluis achter de eerste deur rechts na de opening. De combinatie is “de datum waarop mijn goede jongen werknemer van de maand is geworden”. Dat staat op het mededelingenbord net buiten: 072013.

Seattle Day 1 Downtown

Seattle Day 1 Downtown

Kluis 2: in het gerechtsgebouw

The Last of Us 2 veilige codes en combinaties om elke gesloten deur in het spel te openen - De games, films, tv waar je van houdt (3)

(Afbeelding tegoed: Sony)

Veilige combinatie: 860722
Inhoud: schroot en supplementen

Om bij de kluis in het gerechtsgebouw te komen, moet je deze vrachtwagen beklimmen om bij een raam te komen dat je naar binnen brengt. Er zal een aantal geïnfecteerden zijn waarmee u te maken krijgt voordat u toegang krijgt tot de kelder. De kluis staat op kantoor naast de liften. De deur is op slot, maar je kunt de ramen inslaan om binnen te komen. De combinatie staat op het whiteboard: 860722.

Kluis 3: Westlake Bank

The Last of Us 2 veilige codes en combinaties om elke gesloten deur in het spel te openen - De games, films, tv waar je van houdt (4)

(Afbeelding tegoed: Sony)

Veilige combinatie: 602306
Inhoud: Pump shotgun

Je zult door de donkere opening aan de voet van deze ingestorte bank moeten knijpen om toegang te krijgen tot deze kluis, die eigenlijk een bankkluis is. Opnieuw zijn er geïnfecteerd om binnenin mee om te gaan, maar als ze eenmaal duidelijk zijn, vind je de kluis via het gebied achter de kassa’s. De combinatie zit in de zak naast het lichaam die je direct in de kluis vindt: 602306. Je kunt het shotgun met pompactie erin krijgen, evenals een paasei in een van de kluisjes.

Veilig 4: Gate West 2

The Last of Us 2 veilige codes en combinaties om elke gesloten deur in het spel te openen - De games, films, tv waar je van houdt (5)

(Afbeelding tegoed: Sony)

Veilige combinatie: 0451
Inhoud: schroot, supplementen, een gezondheidspakket en een verzamelkaart

Lees verder We hebben nu meer dan ooit de Overwatch 2 -bèta nodig

Deze kluis is weggestopt bij een controlepost en is toegankelijk door een gat in het hek te persen. Een groot bericht aan de muur zegt dat je de poortcode moet gebruiken die je op je Checkpoint Gate Codes-notitie hebt staan. Het is 0451, een Deus Ex-referentie. In de kluis vind je supplementen, schroot, een gezondheidspakket en een verzamelkaart.

Seattle Dag 1 Downtown Capitol Hill

Seattle Dag 1 Downtown Capitol Hill

Veilig 5: Thrift Store

The Last of Us 2 veilige codes en combinaties om elke gesloten deur in het spel te openen - De games, films, tv waar je van houdt (6)

(Afbeelding tegoed: Sony)

Veilige combinatie: 550133
Inhoud: Munitie en een gezondheidspakket

Tegen het einde van het Capitol Hill-niveau bereik je een gebied bedekt met trip mine boobytraps. Terwijl je (voorzichtig) beweegt, passeer je uiteindelijk een vechtsportschool en de andere kant waar je een kringloopwinkel vol oud meubilair vindt in de buurt van een gele taxi. Door de deur aan de achterkant vind je een prikbord met een brief dat een veilige combinatie ‘de laatste zes cijfers van Staci’s telefoonnummer’ is. Door de deur aan de rechterkant vind je het telefoonnummer in een badkamer waar je de kluiscode 550133 krijgt, en door de deur aan de linkerkant vind je de kluis, samen met een clicker. Binnenin vind je munitie en een gezondheidspakket.

Seattle Dag 1 The Tunnels

Seattle Dag 1 The Tunnels

The Tunnels door code: Soda can combinatie

The Last of Us 2 veilige codes en combinaties om elke gesloten deur in het spel te openen - De games, films, tv waar je van houdt (7)

(Afbeelding tegoed: Sony)

Deurcode combinatie: 15243
Inhoud: Munitie, supplementen en knutselspullen

Niet lang nadat je je eerste ontmoeting met de wandelaars in de rood verlichte tunnels hebt, bevind je je in een smalle gang met een paar zijdeuren, waarvan er een leidt naar een pauzeruimte met automaten en een koffiepot (het is net voor de poort geblokkeerd door een vat met de uitgang zichtbaar aan de andere kant). Binnen is een deur vergrendeld met een combinatie. Om de hoek van de deur staat een tafel met een briefje waarin staat dat je een frisdrank moet halen om de code te vinden, en in de buurt staat een automaat die je open kunt slaan om de frisdrankbus erin te krijgen. Daarop zal een briefje de eerste drie cijfers van de combinatie geven – 152 – en je vertellen dat je ‘de rest moet uitzoeken’. Gelukkig heeft het cijferslot slechts vijf knoppen, dus je hoeft alleen maar uit te zoeken waar de drie en de vier gaan. De uiteindelijke combinatie is: 15243.

Seattle Dag 2 Hillcrest

Seattle Dag 2 Hillcrest

Kluis 6: Hillcrest Garagekluis

The Last of Us 2 veilige codes en combinaties om elke gesloten deur in het spel te openen - De games, films, tv waar je van houdt (8)

(Afbeelding tegoed: Sony)

Veilige combinatie: 30-82-65
Inhoud: korte pistoolholster, schroot, munitie en knutselspullen

Wanneer je door Hillcrest rijdt, vind je een garage in een steegje waar je toegang toe hebt door een groene afvalcontainer opzij te schuiven. Het is in het gebied met de fiets- en slijterij, evenals een kapsalon en tatoeagesalon waar je doorheen kunt om het te bereiken. Binnen is er een kluis en ook een aantal geïnfecteerde. De combinatie voor de kluis bevindt zich echter in een afgesloten bar die u kunt bereiken via een dierenwinkel aan de andere kant van de hoofdstraat. Wees voorzichtig, want er zit een wandelaar in. Dood de geïnfecteerden en controleer de muur in de barkeuken om de combinatie 30-82-65 te krijgen. Het is een van de moeilijkste om te krijgen omdat het je beloont met de korte pistoolholster, zodat je twee pistolen tegelijk kunt dragen.

Lees verder FIFA 23 uit positie -kaarten Zie Mo Salah en Joao Annalo Switch -rollen

Seattle Dag 2 De serafieten

Seattle Dag 2 De serafieten

Kluis 7: Appartementkluis

The Last of Us 2 veilige codes en combinaties om elke gesloten deur in het spel te openen - De games, films, tv waar je van houdt (9)

(Afbeelding tegoed: Sony)

Veilige combinatie: 10 08 83
Inhoud: Munitie en supplementen

Wanneer je het theater verlaat en op weg 5 naar het ziekenhuis kijkt, zie je uiteindelijk dit flatgebouw. De voordeur is op slot, maar je kunt naar binnen gaan via het kelderraam naar de wasruimte rechts van de voordeur, of door de vrachtwagen naar buiten te klimmen om het balkon te bereiken. Je moet het balkon bereiken om het appartement op de bovenste verdieping aan de rechterkant binnen te gaan door het raam te breken, omdat de deur van buitenaf is vergrendeld. Er ligt een briefje op de tafel dat de veilige combinatie “nog steeds is ingesteld op onze trouwdatum – ik bedoel, het is dertig jaar geleden, maar ik neem aan dat je je herinnert wanneer dat zo was” Er is een deur die naar een slaapkamer leidt waar je een kalender vindt met het opschrift “30th Anniversary: ​​10/08/13” en een kluis. Trek 30 jaar vanaf de datum af om 10 08 83 te krijgen en open de kluis.

Safe 8: Weston’s Pharmacy-kluis

The Last of Us 2 veilige codes en combinaties om elke gesloten deur in het spel te openen - De games, films, tv waar je van houdt (10)

(Afbeelding tegoed: Sony)

Veilige combinatie: 38-55-23
Inhoud: munitie, supplementen, gezondheidskit, knutselspullen en een explosieve pijl

Na je eerste grote ontmoeting met de serafieten zul je een korte duik nemen naar een ander deel van de stad en uiteindelijk de Weston-apotheek bereiken. Achter de kassa vind je een brief met de veilige code 38-55-23. Je kunt de kluis bereiken door door een klein gaatje in de muur tussen twee planken te kruipen.

Seattle Dag 3 The Flooded City

Safe 9: The Flooded City kluis

The Last of Us 2 veilige codes en combinaties om elke gesloten deur in het spel te openen - De games, films, tv waar je van houdt (11)

(Afbeelding tegoed: Sony)

Veilige combinatie: 70-12-64
Inhoud: schroot, supplementen, munitie en knutselspullen

Terwijl je door de overstroomde stad beweegt, kom je uiteindelijk bij een poort die je niet kunt passeren totdat je een ketting gebruikt om hem omhoog te trekken. Daarnaast is een afgesloten ruimte met een kluis erin. Onderzoek de trap om een ​​kamer boven je te vinden met een lichaam erin en een briefje met de veilige code, 70-12-64. Er is ook een trolley die je kunt verplaatsen om toegang te krijgen tot een klein gaatje waar je doorheen kunt kruipen om toegang te krijgen tot het afgesloten gebied. Naast de kluis zijn er veel bronnen binnen, dus het is de moeite waard om even te stoppen.

WAARSCHUWING: MOGELIJKE SPOILERBEELDEN VANAF HIER

Seattle Dag 1 Te voet

Seattle Dag 1 Te voet

Veilig 10: pistoolveilig

The Last of Us 2 veilige codes en combinaties om elke gesloten deur in het spel te openen - De games, films, tv waar je van houdt (12)

(Afbeelding tegoed: Sony)

Veilige combinatie: 17 – 38 – 07
Inhoud: jachtpistool, munitie

Bijna zodra je uit de bootloods komt, vind je een kleine hut als een gebouw waar je alleen binnen kunt komen door een raam te breken. Binnenin vind je een briefje met een paar verstopte wapens in een slot met ‘de grote overwinning’ als combinatie. Dat is het geringde Lotto-nummer op het prikbord, 17 – 38 – 07. De kluis staat in het gebouw dat direct naar je toe kijkt als je uit de hut komt, en je kunt door een gat aan de linkerkant van de paletten naar binnen.

Lees verder Alle Modern Warfare 2 -kaarten die je in multiplayer kunt spelen

Seattle Day 1 Vijandig Territorium

Seattle Day 1 Vijandig Territorium

Veilig 11: Jasmine Bakery

The Last of Us 2 veilige codes en combinaties om elke gesloten deur in het spel te openen - De games, films, tv waar je van houdt (13)

(Afbeelding tegoed: Sony)

Veilige combinatie: 689689
Inhoud: supplementen, munitie, knutselspullen, gezondheidsbalk

Een weg naar Vijandig Territorium bereik je deze smalle straat in wat lijkt op Seattle’s Chinatown-district. Er is een kluis in de eerste winkel aan de linkerkant, Jasmine Bakery, die met een paars bord. Om de combinatie af te maken, moet je de bakary verlaten en de tweede deur aan de linkerkant binnengaan, die je naar een restaurant met een rood thema brengt. Ga naar boven, waar je wat clickers ziet door een opening op vloerniveau die je kunt doden voordat je de kamer binnengaat. Kruip deze kamer binnen waar je over de straat beneden kunt springen om de andere kant te bereiken. De combinatie staat op een brief, op een kartonnen doos in de kamer aan de linkerkant met een pooltafel erin: 689689.

Seattle Dag 1 De kust

Seattle Dag 1 De kust

Kluis 12: De bootkluis

The Last of Us 2 veilige codes en combinaties om elke gesloten deur in het spel te openen - De games, films, tv waar je van houdt (14)

(Afbeelding tegoed: Sony)

Veilige combinatie: 90-77-01
Inhoud: schroot, supplementen, handleiding voor munitie-training

Op The Coast-niveau kom je in een gestrande boot. Als je de trap opgaat en door de deur gaat, vind je de kruisboog en bevind je je in een smalle gang. Schakel de lopers voor je uit en aan het einde van de gang vind je een briefje op een veldbed met een veilige combinatie, 90-77-01. Werk je een weg omhoog en door het schip totdat je de brug vindt waar de kluis zich bevindt, met onder andere een trainingshandleiding die de Ordnance Upgrades Branch ontgrendelt, wat je knutselvaardigheden zal verbeteren.

Seattle Dag 2 De snelkoppeling

Seattle Dag 2 De snelkoppeling

Kluis 13: De kluis van het appartement

The Last of Us 2 veilige codes en combinaties om elke gesloten deur in het spel te openen - De games, films, tv waar je van houdt (15)

(Afbeelding tegoed: Sony)

Veilige combinatie: 302304
Inhoud: schroot, munitie, knutselspullen

Wanneer je naar de luchtbruggen gaat, passeer je een aantal appartementen waar je naartoe springt vanaf een gedeeltelijk ingestorte snelweg. In de eerste kamer vind je een brief met een gesprek tussen de buren waarin de benodigdheden worden vermeld in een kluis en dat de combinatie ‘ons appartementnummer en vervolgens je appartementnummer’ is. De kluis zelf staat in de slaapkamer. Als je naar buiten kijkt, zie je dat je in 302 bent en de buren zijn 304, wat je de combinatie 302304 geeft.

Seattle Dag 3 The Descent

Seattle Dag 3 The Descent

Kluis 14: Veilig in de sportschool

The Last of Us 2 veilige codes en combinaties om elke gesloten deur in het spel te openen - De games, films, tv waar je van houdt (16)

(Afbeelding tegoed: Sony)

Veilige combinatie: 121879
Inhoud: Supplementen en knutselspullen

Nadat je vanaf de luchtbrug in een zwembad bent gevallen, bevind je je in een sportschool. De kluis bevindt zich in een kleine opslagruimte net voor het bureau aan de andere kant van het gebied, en als je rechtsaf slaat, vind je een coffeeshop. Op het prikbord in de coffeeshopkeuken staat een briefje waarin wordt uitgelegd dat de veilige code hetzelfde is als het wifi-wachtwoord, 121879.

Frenk Rodriguez

Hallo, mijn naam is Frenk Rodriguez. Ik ben een ervaren schrijver met een sterk vermogen om duidelijk en effectief te communiceren via mijn schrijven. Ik heb een diepgaande kennis van de game-industrie, en ik blijf op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën. Ik ben detailgericht en kan games nauwkeurig analyseren en evalueren, en ik benader mijn werk met objectiviteit en eerlijkheid. Ik breng ook een creatief en innovatief perspectief in mijn schrijven en analyseren, wat helpt om mijn gidsen en recensies boeiend en interessant te maken voor de lezers. Dankzij deze kwaliteiten ben ik een betrouwbare bron van informatie en inzichten in de game-industrie geworden.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg Kuvalis

Last Updated: 29/04/2023

Views: 5979

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg Kuvalis

Birthday: 1996-12-20

Address: 53157 Trantow Inlet, Townemouth, FL 92564-0267

Phone: +68218650356656

Job: IT Representative

Hobby: Knitting, Amateur radio, Skiing, Running, Mountain biking, Slacklining, Electronics

Introduction: My name is Greg Kuvalis, I am a witty, spotless, beautiful, charming, delightful, thankful, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.