The Last of Us 2 veilige codes: combinaties en oplossingen vermeld - Nuttige tips voor het kiezen van de elektronica (2023)

The Last of Us 2 gidsen

The Last of Us 2 poortcodes: hoe de hoofdingang te openen

The Last of Us 2 trainingshandleidingen: alle locaties van vaardigheidstakken

Het einde van The Last of Us 2 uitgelegd: wat het allemaal betekent

Vaak vind je tijdens je avonturen door Jackson en Seattle The Last of Us 2-kluizen vol met handige benodigdheden. Van het maken van materialen tot supplementen om je vaardigheden te verbeteren en wapenonderdelen om je wapens te upgraden, het is altijd de moeite waard om de combinatie te vinden, zodat je klaar bent voor je volgende gevecht. Misschien vind je zelfs nieuwe wapens waarmee je jezelf kunt beschermen tegen de geïnfecteerde en rivaliserende menselijke facties.

Om die reden hebben we een lijst samengesteld van alle The Last of Us 2 veilige code-oplossingen per hoofdstuk in chronologische volgorde, hoe elke kluis te vinden en een uitsplitsing van de buit in elke vergrendelde doos. Maar hoewel we verhaaldetails hebben geminimaliseerd, weet dat deze gids bevat milde spoilers, lees deze handleiding dus voorzichtig. Met dat in gedachten zijn hier alle The Last of Us 2 veilige combinaties en locaties.

 • The Last of Us 2 review: het spel van de generatie
 • Dit zijn de beste PS4-games tot nu toe
 • PS5-releasedatum: alles wat we weten

Jackson

De laatste van ons 2 supermarkt veilige code

Afbeelding 1 van 2

The Last of Us 2 veilige codes: combinaties en oplossingen vermeld - Nuttige tips voor het kiezen van de elektronica (1)

(Image credit: Naughty Dog) Afbeelding 2 van 2

The Last of Us 2 veilige codes: combinaties en oplossingen vermeld - Nuttige tips voor het kiezen van de elektronica (2)

(Afbeelding tegoed: Naughty Dog)

 • Code: 072013
 • Beloning: supplementen, alcohol, onderdelen

De enige kluis in Jackson bevindt zich op de verdieping boven de supermarkt. Nadat je je gasmasker hebt opgezet, draai je naar rechts en glip je door de opening – de kluis bevindt zich in de eerste deur aan de rechterkant. Een opmerking in de buurt zegt dat de combinatie is “de datum waarop mijn goede jongen werknemer van de maand kreeg”. In de gang buiten won een hond op de een of andere manier de productiviteitsprijs in juli 2013, dus 072013 is de combinatie.

Seattle Dag 1

De laatste van ons 2 veilige bankcode

The Last of Us 2 veilige codes: combinaties en oplossingen vermeld - Nuttige tips voor het kiezen van de elektronica (3)

(Afbeelding tegoed: Naughty Dog)

 • Code: 602306
 • Beloning: pomp jachtgeweer

Wanneer je met Dina op zoek gaat naar gas, steek je de rivier rechtdoor over en houd je links aan tot je bij een verwoeste wolkenkrabber komt. Boven de ingestorte ingang staat ‘West Lake Bank’. Nadat je met verschillende geïnfecteerde hardlopers en een clicker hebt gevochten, doorzoek je het gebied grondig totdat je de kluiskamer vindt. Binnenin vind je een briefje over het lijk van een dode dief met de code erop. Het maken van recepten en nieuwe wapens zijn op meerdere plaatsen te vinden, maar mis dit essentiële wapen van dichtbij niet voor het geval dat.

De laatste van ons 2 poort veilige code

Afbeelding 1 van 2

The Last of Us 2 veilige codes: combinaties en oplossingen vermeld - Nuttige tips voor het kiezen van de elektronica (4)

(Image credit: Naughty Dog) Afbeelding 2 van 2

The Last of Us 2 veilige codes: combinaties en oplossingen vermeld - Nuttige tips voor het kiezen van de elektronica (5)

(Afbeelding tegoed: Naughty Dog)

 • Code: 0451
 • Beloning: ruilkaart, gezondheidskit, onderdelen

Ook gevonden terwijl je op zoek bent naar olie om de poort te blokkeren die het Serevena-hotel blokkeert, gebruikt deze kluis een van de codes die je hebt opgepikt om in de eerste plaats Seattle binnen te komen. Zoals je weet uit onze The Last of Us 2-poortcodegids, gebruikt deze kluis de code voor gate West 2. De kluis bevindt zich in de buurt van de Valiant Music-winkel, aan de overkant van de straat. Als je naar de poort kijkt, draai je naar rechts om het schrift aan de muur te zien “Gebruik poortcode”, met een pijl die naar de kluis wijst.

The Last of Us 2 veilige code gerechtsgebouw

 • Code: 860722
 • Beloning: onderdelen, supplementen, alcohol, munitie

Afbeelding 1 van 2

The Last of Us 2 veilige codes: combinaties en oplossingen vermeld - Nuttige tips voor het kiezen van de elektronica (6)

(Image credit: Naughty Dog) Afbeelding 2 van 2

The Last of Us 2 veilige codes: combinaties en oplossingen vermeld - Nuttige tips voor het kiezen van de elektronica (7)

(Afbeelding tegoed: Naughty Dog)

Deze kluis staat op de donkere benedenverdieping van het gerechtsgebouw, nadat je de eerste groep van Infected hebt opgeruimd. Als je zo ver als de garage bent gegaan, ben je te ver gegaan en moet je opnieuw laden naar een eerder checkpoint. Ga in plaats daarvan langs de twee liftdeuren en verken de kamer aan de linkerkant. Sla linksaf en vervolgens weer links om de kluis te vinden. De code is te vinden op een briefje of op het whiteboard elders in de kamer.

De laatste van ons 2 winkel veilige code

The Last of Us 2 veilige codes: combinaties en oplossingen vermeld - Nuttige tips voor het kiezen van de elektronica (8)

(Afbeelding tegoed: Naughty Dog)

 • Code: 550133
 • Beloning: munitie, medicijnen

Bij het tv-station, in een gebied met lang gras vol vallen, is aan de linkerkant een kringloopwinkel terwijl je de eerste bocht in de weg doorloopt. Binnenin is een prikbord – de kluis bevindt zich in een kamer er tegenover, pas op voor de kruipende clicker. In de notitie die je in de buurt vindt, ontbreken de laatste twee cijfers, maar in de badkamer is wat graffiti met het nummer ‘(206) 5550133’ en de laatste code is de laatste zes cijfers.

De laatste van ons 2 deurcode

Afbeelding 1 van 2

The Last of Us 2 veilige codes: combinaties en oplossingen vermeld - Nuttige tips voor het kiezen van de elektronica (9)

(Image credit: Naughty Dog) Afbeelding 2 van 2

The Last of Us 2 veilige codes: combinaties en oplossingen vermeld - Nuttige tips voor het kiezen van de elektronica (10)

(Afbeelding tegoed: Naughty Dog)

 • Code: 15243
 • Beloning: munitie, vod, supplementen, explosief, bus

Dit is technisch gezien geen kluis, maar het is toch handig om toegang te krijgen. Na je eerste ontmoeting met een Shambler in de tunnels onder het tv-station, kom je een gang tegen met twee deuren aan de rechterkant – de gesloten deur is te vinden in de tweede. In de kleedkamers staat een briefje “geef me een frisdrank”, wat u ertoe aanzet om de automaat in de buurt te controleren op een blikje. Wanneer u er een ophaalt, is alleen de gedeeltelijke code ‘152’ zichtbaar en hebben we de rest van de code met vallen en opstaan ​​uitgewerkt.

Seattle Dag 2

The Last of Us 2 workshop veilige code

Afbeelding 1 van 2

The Last of Us 2 veilige codes: combinaties en oplossingen vermeld - Nuttige tips voor het kiezen van de elektronica (11)

(Image credit: Naughty Dog) Afbeelding 2 van 2

The Last of Us 2 veilige codes: combinaties en oplossingen vermeld - Nuttige tips voor het kiezen van de elektronica (12)

(Afbeelding tegoed: Naughty Dog)

 • Code: 308265
 • Beloning: korte pistoolholster, onderdelen, munitie, explosief

Al vroeg in Hillcrest, na je eerste gevecht tegen honden, kom je een straat tegen met een dierenwinkel en een tattoo shop. Terwijl je waakzaam blijft voor Infected, begeef je je door de tattoo-winkel naar een andere straat. Kijk hier uit voor een workshop – je moet een prullenbak verplaatsen om er toegang toe te hebben. Bereid je voor op een gevecht als er vier geïnfecteerden naar buiten komen nadat je de deur hebt geopend, en meer als je nabijgelegen gebieden niet hebt opgeruimd. Op de verdieping aan je rechterkant is de kluis en de code is te vinden in een nabijgelegen pub die je kunt bereiken via de dierenwinkel.

Mis deze kluis niet, want de korte pistoolholster geeft je een tweede snelkeuzesleuf voor je kleinere wapens, wat enorm handig is.

De laatste van ons 2 veilige code voor het huwelijk

Afbeelding 1 van 2

The Last of Us 2 veilige codes: combinaties en oplossingen vermeld - Nuttige tips voor het kiezen van de elektronica (13)

(Image credit: Naughty Dog) Afbeelding 2 van 2

The Last of Us 2 veilige codes: combinaties en oplossingen vermeld - Nuttige tips voor het kiezen van de elektronica (14)

(Afbeelding tegoed: Naughty Dog)

 • Code: 100883
 • Beloning: munitie, supplementen

Deze kluis staat in het flatgebouw tegenover het ziekenhuis. Het is in de buurt van de werkbank waar je in een hinderlaag loopt. Een notitie bij de kluis zegt dat de combinatie de trouwdatum is van het paar dat daar ooit woonde. Op hun muur in de slaapkamer hangt een kalender die laat zien dat ze op 10/08/13 hun 30e huwelijksverjaardag hebben gevierd, waardoor deze Last of Us veilige code 100883 is.

De laatste van ons 2 apotheek veilige code

The Last of Us 2 veilige codes: combinaties en oplossingen vermeld - Nuttige tips voor het kiezen van de elektronica (15)

(Afbeelding tegoed: Naughty Dog)

 • Code: 385523
 • Beloning: alcohol, supplementen, munitie, medicijnen

Nadat je je eerste Scar-bruut hebt gezien en je een weg door het gebouw hebt gevonden en terug naar de overstroomde straat, houd je links aan tot je ‘Weston’s Pharmacy’ vindt. Omhels de linker muur eenmaal binnen en je zult een kruipruimte vinden waar je de kluis en een werkbank kunt vinden.

Seattle Dag 3

The Last of Us 2 bootkluis code

Afbeelding 1 van 2

The Last of Us 2 veilige codes: combinaties en oplossingen vermeld - Nuttige tips voor het kiezen van de elektronica (16)

(Image credit: Naughty Dog) Afbeelding 2 van 2

The Last of Us 2 veilige codes: combinaties en oplossingen vermeld - Nuttige tips voor het kiezen van de elektronica (17)

(Afbeelding tegoed: Naughty Dog)

 • Code: 701264
 • Beloning: onderdelen, munitie, alcohol, supplementen

Op het punt waar je met een lier een deur moet openen om je boot door te krijgen, ga je de trap op tot je een verplaatsbare kar vindt. Duw het weg om een ​​kruipruimte te onthullen – ga naar voren en beweeg je erdoor, volg de route en laat je vallen in het omheinde gebied met de kluis erin.

Seattle Day 1 (vervolg)

The Last of Us 2 loterij veilige code

The Last of Us 2 veilige codes: combinaties en oplossingen vermeld - Nuttige tips voor het kiezen van de elektronica (18)

(Afbeelding tegoed: Naughty Dog)

 • Code: 173807
 • Beloning: jachtpistool en munitie

In het gebied na de bootpuzzel staat een trailer waar je tegenaan kunt slaan. Binnenin staat een code die een “grote overwinning” de vorige bewoners genoten. Dit verwijst naar hun loterijwinst, met de nummers 173807: de veilige code. Ga naar buiten en houd het gebouw ‘M5 Distribution’ in de gaten, ga naar de linkerkant en vind de kruipruimte. Binnenin bevindt zich de kluis en een smakelijk, zwaar beschadigd pistool, dus mis deze niet.

The Last of Us 2 Chinatown veilige code

Afbeelding 1 van 2

The Last of Us 2 veilige codes: combinaties en oplossingen vermeld - Nuttige tips voor het kiezen van de elektronica (19)

(Image credit: Naughty Dog) Afbeelding 2 van 2

The Last of Us 2 veilige codes: combinaties en oplossingen vermeld - Nuttige tips voor het kiezen van de elektronica (20)

(Afbeelding tegoed: Naughty Dog)

 • Code: 689689
 • Beloning: supplementen, munitie, medicijnen, bindend

Wanneer u zich in een smalle Chinatown-straat bevindt, vindt u een kluis achter in een gebouw achter de toonbank. ‘Jasmine’s bakkerij’ is de eerste aan je linkerhand en je moet je een weg naar binnen slaan. De code vind je aan de andere kant van de straat – waar je overheen springt nadat je naar boven bent gegaan in Ruby Dragon, verderop in de straat aan de linkerkant. Op de verdieping onder de code en achter een hoekbureau staat een dubbelloops jachtgeweer, dat je absoluut moet oppakken.

The Last of Us 2 scheepsveiligheidscode

The Last of Us 2 veilige codes: combinaties en oplossingen vermeld - Nuttige tips voor het kiezen van de elektronica (21)

(Afbeelding tegoed: Naughty Dog)

 • Code: 907701
 • Beloning: trainingshandleiding, onderdelen, munitie

Zodra je het bovendek van een boot vol met Infected hebt bereikt, heeft de boeg (voorkant) van het schip een kluis ernaast aan de linkerkant. De code is te vinden aan het einde van de gang waar je de kruisboog hebt opgehaald. Als je een gloednieuwe vaardigheidstak krijgt, ga je als beloning niet door zonder deze aan je verzameling toe te voegen.

Seattle Day 2 (vervolg)

De code van de laatste van ons 2 appartement

Afbeelding 1 van 2

The Last of Us 2 veilige codes: combinaties en oplossingen vermeld - Nuttige tips voor het kiezen van de elektronica (22)

(Image credit: Naughty Dog) Afbeelding 2 van 2

The Last of Us 2 veilige codes: combinaties en oplossingen vermeld - Nuttige tips voor het kiezen van de elektronica (23)

(Afbeelding tegoed: Naughty Dog)

 • Code: 302304
 • Beloning: onderdelen, explosief, munitie

Als je eenmaal van de kapotte snelweg in een appartementengebouw bent gesprongen, is er een kluis in de slaapkamer achter de eerste deur aan de rechterkant. De bijbehorende notitie vertelt u dat de code het appartementnummer is van de vorige bewoner, Sam en Julia, bij elkaar. Tegenover de slaapkamerdeur is een plattegrond, die u vertelt dat de twee flats 302 en 304 zijn.

The Last of Us 2 code voor de sportschool

Afbeelding 1 van 2

The Last of Us 2 veilige codes: combinaties en oplossingen vermeld - Nuttige tips voor het kiezen van de elektronica (24)

(Image credit: Naughty Dog) Afbeelding 2 van 2

The Last of Us 2 veilige codes: combinaties en oplossingen vermeld - Nuttige tips voor het kiezen van de elektronica (25)

(Afbeelding tegoed: Naughty Dog)

 • Code: 121879
 • Beloning: alcohol, bindend, supplementen, explosief

Na de duizelingwekkende brugovergang komt u in een hotel-healthclub. Ga door de glazen deuren aan het einde van de gewichtenkamer en je vindt een kluis achter de eerste deur aan de linkerkant. De oplossing is hetzelfde als het wifi-wachtwoord, dat u kunt vinden op een whiteboard tegenover waar u voor het eerst de gewichtenruimte betrad.

 • PS5 vs PS4 Pro: wat is het verschil?
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Trent Wehner

Last Updated: 12/04/2023

Views: 5981

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Trent Wehner

Birthday: 1993-03-14

Address: 872 Kevin Squares, New Codyville, AK 01785-0416

Phone: +18698800304764

Job: Senior Farming Developer

Hobby: Paintball, Calligraphy, Hunting, Flying disc, Lapidary, Rafting, Inline skating

Introduction: My name is Trent Wehner, I am a talented, brainy, zealous, light, funny, gleaming, attractive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.