Mobilabonnement - Få det bedste for dig her - CBB Mobil (2023)

GODT AT VIDE

Kan jeg få musik sammen med mit mobilabonnement?

Ja, blot på en lidt anden måde end tidligere, hvor vi kun havde ét særligt abonnement med musiktjenesten TIDAL. I dag har vi et mere fleksibelt tilbud, nemlig CBB MIX, hvor du kan du kombinere dit mobilabonnement med forskellige streamingtjenester, herunder TIDAL. Med CBB MIX har du frihed til at mixe dit mobilabonnement med præcis den underholdning, du ønsker.

Hvordan fungerer CBB MIX?

Med CBB MIX skal du have et CBB mobilabonnement til minimum 99 kr. om måneden, og så kan du nemt tilkøbe 2, 3 eller 4 streamingtjenester oveni. Elsker du ubegrænset adgang til musik, bør du selvfølgelig vælge TIDAL som en af dine tjenester. Udover TIDAL kan du pt. vælge mellem HBO Max, TV 2 PLAY og Viaplay. Prisen for 2 streamingtjenester er 150 kr./md.

Bland som du vil – og byt igen efter behov

Du har altid frihed til at skifte ud blandt dine streamingtjenester fra måned til måned. Du kan også vælge flere eller færre tjenester, blot med mindst 2 tjenester. Alt sammen selvfølgelig til gode små CBB-priser.

Masser af musik – og meget mere

TIDAL byder på et kæmpe musikudvalg med mere end 90 mio. musiknumre. Du finder selvfølgelig alle de aktuelle hits, men også al din personlige favoritmusik i det enorme bagkatalog af tidligere udgivelser. Du kan nemt lave og dele playlister, du kan nyde musik i den højeste lydkvalitet, og du kan gå på opdagelse blandt alverdens genrer og kunstnere. Udover selve musikken har du også adgang til masser af videoer, koncerter og dokumentarer.

Hvor meget data og tale har jeg brug for?

Find et mobilabonnement, der passer til dit behov – eller skift nemt, hvis du får brug for det. I dag går de fleste af os på nettet via vores mobiltelefoner. Vi chatter, skriver, finder vej, søger info, køber ting og sager, hører musik og ser tv – og meget, meget mere. Hvis du er en af de flittige, så er det en god ide at vælge et af de mobilabonnementer med rigeligt data. Vores mobilabonnementer går fra 1 GB data til helt fri data, så der er noget til alle behov. Før du vælger, er det en god idé at tænke over, hvad du bruger data til.

Film, musik og videoer kræver mere

Du har brug for meget data, hvis du elsker at se film, serier, spille spil eller streame musik på nettet. Mange bruger mobilen til lidt af det hele, og så skal der noget data til at dække behovet. Hvis du fx har 10 GB data, kan du se 9 timers film og serier eller streame musik i 190 timer om måneden.

Brug for fri data?

Lever du dit liv med mobilen i hånden? Hos CBB Mobil har vi mobilabonnementer med både 40 GB og fri data, så du kan vælge det, som passer til dit forbrug. Her har du plads til mange timers streaming og spil på mobilen, uden at du behøver løbe tør for data.

Hvis du ved du bruger mere en 60 GB data, kan det være at et mobilabonnement med fri data er det rigtige for dig. Har du CBB i dag, kan du se på Mit CBB, hvordan forbruget på dit mobilabonnement ser ud.

Brug for fri tale?

Du bør prioritere en god portion taletid, hvis du ikke kan få nok af timelange samtaler, og du typisk bruger mobilen mange gange dagligt. Her kan et mobilabonnement med fx 40 timer tale eller måske Fri tale være perfekt. Er du derimod typen, der sjældent har lange samtaler på mobilen, kan et billigt mobilabonnement med fx 6 eller 10 timers tale være det rigtige for dig.

Brug for mere taletid?

Hvis du ikke har valgt fri tale, men har et begrænset antal timer, som du har brugt, kan du skifte dit mobilabonnement. Det er gratis at skifte mobilabonnement hos CBB, så hvis du pludselig får brug for mere taletid, kan du altid skifte abonnement til et med mere taletid. Du kan selv klare det praktiske på Mit CBB med få klik – det tager kun et øjeblik.

Lige gyldigt hvilket abonnement du vælger, er der selvfølgelig gratis oprettelse og ingen binding.

Hvad koster oprettelse og er der binding på mobilabonnementet?

Hos CBB får du mobiltelefoni med Små Priser og uden ubehagelige overraskelser.

Det er selvfølgelig gratis at oprette et CBB abonnement – du betaler hverken startgebyr eller andre mærkelige ekstraomkostninger. Og der er ingen binding på vores mobilabonnementer.

Ingen betalingsgebyr – du bruger blot dit kort

Der er heller intet gebyr på dine månedlige betalinger, og det kan vi tilbyde dig, fordi du betaler med dit kort. Vi bruger ikke BetalingsService (BS), i stedet bliver betalingen blot trukket fra dit kort. Når du bestiller et af vores mobilabonnementer, skal du derfor indtaste dine kortoplysninger. Vi trækker først betalingen for dit abonnement, når abonnementet går i gang.

Ingen binding på abonnementet

Der er ingen binding på vores mobilabonnementer, og du kan derfor altid skifte dit abon-nement, fx hvis dit behov ændrer sig, eller du måske vil kunne bruge din mobil i udlandet.

Med ingen binding kan du også altid opsige dit abonnement, hvis du ikke længere ønsker at være kunde, for eksempel hvis du får et mobilabonnement via dit arbejde. Hvis du væl-ger at opsige dit abonnement, vil det stoppe fra slutningen af måneden.

Hvordan og hvornår betaler jeg for mit mobilabonnement?

Din betaling sker nemt og automatisk – og uden gebyr. Den første betaling trækkes, når dit CBB-abonnement går i gang. Præcis hvilken dag det er, afhænger af, om du opretter et nyt nummer eller vælger at flytte dit mobilnummer:

  • Opretter du et nyt nummer, trækkes betalingen, når dit SIM-kort bliver sendt afsted.
  • Bestiller du en nummerflytning, trækkes betalingen, den dag dit nummer flytter over til os.

Du betaler mindre første gang

Når du opretter et nyt nummer, går dit abonnement i gang få dage efter. Det betyder der-for også, at din første abonnementsbetaling er mindre end din normale månedspris. I den første måned betaler du nemlig kun fra den dag, du har abonnementet og resten af måne-den. Det samme gælder, hvis du vælger, at din nummerflytning skal ske hurtigst muligt.

Ingen gebyrer med Automatisk betaling

Når dit abonnement kører, trækkes betalingen den første dag i måneden, dvs. at du betaler for måneden der starter. Betalingen sker automatisk fra dit betalingskort med vores gratis tjeneste Automatisk abonnementsbetaling, og der er ingen betalingsgebyrer.

Vi bruger ikke Betalingsservice, Mobilepay eller indbetalingskort

Hos CBB kører al betaling via betalingskort, og du kan derfor ikke tilmelde betalingen til Betalingsservice (BS) eller betale via en bankoverførsel eller Mobilepay.

Du har også en CBB-saldo

Som CBB-kunde har du adgang til din personlige selvbetjeningsside, Mit CBB, via cbb.dk eller vores app. Her kan du se et overblik over dit abonnement og forbrug m.v.

Hvis du har ekstra forbrug udover det, der er inkluderet i dit abonnement (fx SMS-afstemning, forbrug i udlandet eller andre særtjenester), får du besked om, hvordan belø-bet skal betales.

Ekstra forbrug? Det klarer Automatisk optankning

Bare rolig, du får besked på mail og SMS, hvis du mangler at betale for et ekstra forbrug. Du kan også vælge at tilmelde dig vores anden betalingstjeneste Automatisk optankning, som vil tanke op for dig, hvis du skal betale for et ekstra forbrug. Det er også gratis og uden betalingsgebyrer.

Hvilke mobilabonnementer har 5G?

Vi er lige nu i fuld gang med udrulningen af 5G netværket i Danmark. For at bruge net-værket skal du have et 5G abonnement og være tæt på en 5G mast med en 5G telefon.5G koster ikke ekstra, men er indtil videre kun inkluderet i nogle af vores abonnementer.

Du kan følge udviklingen på vores 5G netværk og læse mere på vores 5G side. Her opda-terer vi også løbende hvilke mobiltelefoner der er klar, og i hvilke byer der er sat 5G master op.

Læs mere om 5G

Sådan bliver du kunde

Du kan nemt bestille et af vores mobilabonnementer på den måde, der passer dig. Vi skal blot bruge nogle få oplysninger fra dig. Først og fremmest dit CPR-nummer, som vi bruger til at hente oplysninger om dit navn og folkeregisteradresse.

Hvis du ønsker at flytte et eksisterende mobilnummer over til CBB, skal vi også bruge dit SIM-kortnummer. Du kan finde SIM-kortnummeret under ’Indstillinger’ på din mobil. I iPhones kaldes det ’ICCID’ og findes også under ’Indstillinger’.

Bestil med eller uden NemID

Hvis du selv vil bestille et mobilabonnement på hjemmesiden, skal du bruge NemID. Det giver sikkerhed for, at ingen kan misbruge dine oplysninger og oprette et abonnement i dit navn. Har du ikke NemID, skal du bare kontakte kundeservice, så opretter vi dig på en anden måde.

Hvornår går mobilabonnementet i gang?

Har du et mobilnummer, som du vil flytte til CBB, sørger vi selvfølgelig for, at du ikke står uden forbindelse. Derfor får du et SIM-kort fra os pr. post, så du har det klar, når dit CBB-abonnement går i gang. Du får besked på SMS og mail om, hvornår dit nummer bli-ver flyttet til CBB.

Opretter du et mobilabonnement med et helt nyt nummer, går dit abonnement i gang få dage efter, når vi sender dit SIM-kort.

SIM-kortet passer til alle mobiler

Hos CBB får du et universal SIM-kort, hvor du blot ’klikker’ den størrelse ud, som du skal bruge.

SIM-kortet kan bruges i tre størrelser: Nano, Micro og Mini. Du modtager allerede SIM-kort 2-5 hverdage efter, at du har bestilt dit CBB-abonnement.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Delena Feil

Last Updated: 12/03/2023

Views: 5959

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Delena Feil

Birthday: 1998-08-29

Address: 747 Lubowitz Run, Sidmouth, HI 90646-5543

Phone: +99513241752844

Job: Design Supervisor

Hobby: Digital arts, Lacemaking, Air sports, Running, Scouting, Shooting, Puzzles

Introduction: My name is Delena Feil, I am a clean, splendid, calm, fancy, jolly, bright, faithful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.