iPhone oplader → Find den Bedste oplader til iPhone her ✅ (2023)

📑 Forbrugerguide til køb af iPhone oplader, September 2020

📌 Find nemt den bedste oplader i vores oversigt. Klik på vurdering for at gå til anmeldelsen af den specifikke oplader til iPhone.

De 3 bedste iPhone kabler

PlaceringPrisVurderingKøb_her
🥇iPhone oplader → Find den Bedste oplader til iPhone her ✅ (1)
🥈iPhone oplader → Find den Bedste oplader til iPhone her ✅ (2)
🥉iPhone oplader → Find den Bedste oplader til iPhone her ✅ (3)

De 3 bedste iPhone opladere

PlaceringPrisVurderingKøb_her
🥇iPhone oplader → Find den Bedste oplader til iPhone her ✅ (4)
🥈iPhone oplader → Find den Bedste oplader til iPhone her ✅ (5)
🥉iPhone oplader → Find den Bedste oplader til iPhone her ✅ (6)

Alle kender til at mangle en iPhone oplader. I de seneste år, er vi er blevet meget afhængige af at have strøm på vores smartphone. Ofte mister man dem. Men det er også meget normalt at opleve, at opladeren går i stykker – fordi at kvaliteten simpelthen var for ringe.

Hos opladerguide.dk, har vi sat os for at teste og anmelde de 3 bedste iPhone opladere og iPhone kabler. Vi ønsker at finde den oplader til iPhone, som udmærker sig bedst på kvaliteten og levetiden. Men samtidigt skal en iPhone oplader også have en fornuftig pris, da de ofte kan være relativt dyre at udskifte.

🥇 Originalt MFi Lightning kabel – [TESTVINDENDE] iPhone oplader

iPhone oplader → Find den Bedste oplader til iPhone her ✅ (7)
ForhandlerPrisKøb_her
iPhone oplader → Find den Bedste oplader til iPhone her ✅ (8)

97 Kr.

🥇 Testvinder

5 Års Garanti fra forhandleren

Et originalt MFi Lightning kabel, er det absolut bedste valg man kan tage, hvis man er på jagt efter en iPhone oplader. Da kablet er MFi certificeret, indeholder kablet den originale chip – der godkender alle Apple enheder til opladning og synkronisering. MFi er en forkotelse for ”Made for iPhone/iPad/iPod” og er Apples mærkningsordning, for tilbehør der er godkendt til brug med Apples produkter.

Den bedste iPhone oplader til prisen

Ved at vælge et originaslt MFi kabel, får man en rigtig god kvalitet. Man undgår at kablet pludselig stopper med at virke. Og undgår samtidigt, kendte beskeder som ”dette tilbehør understøttes ikke”. Designet er det kendte hvide design og længden er 1 meter. Et MFi kabel er desuden langt billigere end Apples egne kabler, mens at indholdet og ydeevnen er den samme. Derfor vinder kablet vores forbrugerguide.

🥈 GreyLime Braided Select – MFi Lightning Kabel (1 m)

iPhone oplader → Find den Bedste oplader til iPhone her ✅ (9)
ForhandlerPrisKøb_her
iPhone oplader → Find den Bedste oplader til iPhone her ✅ (10)

159 Kr.

🥈 2. Plads i vores forbrugerguide

Ekstremt holdbart – kan bøjes op til 5000 gange

GreyLime er en af de førende producenter af kvalitets opladere til iPhone. De er kendt for deres holdbarhed og ekstremt høje ydeevne. GreyLime udvikler selv deres teknologi og design, hvilket de gør rigtigt godt. Dette lightning kabel er op til 5x stærkere bygget end andre kabler, blandt andet pga bulletproof aramid fiber, der sikrer de inderste tråde

Det mest holdbare kabel

Hvis man ønsker at finde et iPhone oplader kabel, som man absolut aldrig vil få problemer med, bør man vælger GreyLimes. Selvom at prisen er lidt højere end andre alternativer, får man et kabel hvor hverken chip eller kabel kan blive beskadiget. Desuden er kablet MFi certificeret – Apples mærkningsordning for godkendt tilbehør.

🥉 Originalt Lightning kabel (2 meter)

iPhone oplader → Find den Bedste oplader til iPhone her ✅ (11)

🥉 3. Plads i vores forbrugerguide

2 Meter kabel – Langt mere frihed til opladning

ForhandlerPrisKøb_her
iPhone oplader → Find den Bedste oplader til iPhone her ✅ (12)

119 Kr.

Hvis man er på udkig efter et lidt længere kabel, bør man tage et kig på et originalt E75 Lightning kabel. Med en længde på 2 meter, vil man opleve en langt større frihed når man oplader sin iPhone. Den vil kunne bruges flere forskellige steder – og har man langt til en stikkontakt fra f.eks sengen, vil dette være en klar fordel.

Det bør man vide, inden man køber et oplader kabel på 2 meter

Vælger man et kabel på 2 meter, bør man vide at dette kan gå ud over hastigheden på en opladning. En iPhone oplader har en vis styrke, som typisk spænder fra 5W til 18W. Har man en oplader med en lavere styrke, vil en del af denne, gå tabt i kablet, og derfor vil man oplade langsommere. Vælg derfor at købe dette kabel med en kraftigere oplader til iPhone.

🥇 20W oplader adapter med USB-C udgang – iPhone og iPad oplader

iPhone oplader → Find den Bedste oplader til iPhone her ✅ (13)
ForhandlerPrisKøb_her
iPhone oplader → Find den Bedste oplader til iPhone her ✅ (14)

149 Kr.

🥇 Testvinder

Ekstra hurtig opladning til en meget skarp pris

Alle nyere iPads kan klare at modtage langt kraftigere opladning, end den man får ved den medfølgende iPhone oplader på 5W. Der er en enormt forskel på en opladning fra en 20W adapter, kontra en 5W oplader. Man vil opleve en stærkere hastighed – der kan få en iPhone fra 0% til 100% strøm, på blot 30 minutter. Derfor er denne iPhone oplader klart testens bedste adapter

To USB udgange med ekstra styrke

Denne adapter kommer med to USB udgange. Den ene USB port er med 2,4A / 5 volt – og giver til sammen 12W. Dette er kraftigt nok til at oplade både iPhones og iPads. Ønsker man dog at udnytte styrken fuldt ud, bør man bruge den anden port med USB-C. Denne kan tages i brug med et USB-C til Lightning kabel

🥈 Anker 2-port USB oplader (24W / 2,4A) – Den kraftigste iPhone oplader

iPhone oplader → Find den Bedste oplader til iPhone her ✅ (15)
ForhandlerPrisKøb_her
iPhone oplader → Find den Bedste oplader til iPhone her ✅ (16)

199 Kr.

🥈 2. Plads i vores forbrugerguide

Absolut den stærkeste oplader – oplad din iPhone med rekordhastighed

Anker har med deres IQ-charging tilpasset den måde, en adapter normalt oplader. IQ charging er Ankers egen teknologi, der gør det muligt for en oplader at vide, hvilken enhed den oplader. Derefter kan den bestemme den optimale styrke på opladningen – og tilføje den ekstra styrke der går tabt i kablet.

Testens kraftigste oplader til iPhone

I denne oplader til blandt andet iPad, finder vi to USB udgange. Begge disse er på 4.8 Ampere, en enorm kraftig styrke der med lethed vil kunne oplade en iPhone, iPad Air, iPad Mini og endda også iPad Pro. Dog vil denne ej kunne udnyttes fuldstændigt ved opladning af f.eks en iPhone – da maksimum er 18W.

🥉12W adapter til oplading af iPhone og iPad

iPhone oplader → Find den Bedste oplader til iPhone her ✅ (17)
ForhandlerPrisKøb_her
iPhone oplader → Find den Bedste oplader til iPhone her ✅ (18)

99 kr.

🥉 3. Plads i vores forbrugerguide

Den normale oplader, med det kendte design. Meget fordelagtig pris

Egenligt kom denne oplader frem med formålet om at oplade iPads. Men da det idag er muligt at oplade en iPad og iPhone med en hurtigere hastighed, har mange udskiftet deres iPhone oplader ud med en iPad oplader. Og det giver rigtig fin mening. Istedet for at oplade med 5W, får man her mulighed for at udnytte 12W – hvilket øger hastigheden med lidt under det dobbelte

Bedste iPad oplader til prisen

Denne iPad adapter har en yderst fordelagtig pris, hvilket klart tæller med i vores vurdering. En oplader, kan som førnævnt være en relativ stor investering, hvis man skal erstatte den. Med denne oplader får man en opladning der er mere end optimal, i det klassiske design – til den skarpeste pris.

Hvad er en iPhone oplader?

En iPhone oplader består af to forskellige dele. Typisk er det en oplader, med en eller flere USB udgange, ofte USB A eller USB-C. Udover opladeren, skal man også bruge et iPhone kabel. Dette kaldes et Lightning kabel, og kom frem samtidigt med lanceringen af iPhone 5. Apple’s Lightning kabel er efterfølgerende til 30-pin kablet, der blev brugt til Apple enheder som iPhone 3, 3Gs, 4, iPad 1 og iPad 2. Det nyere kabel består af 8-pins, og er derfor langt mindre end det forgængeren på 30-pins.

Der findes dog andre former for iPhone opladere. Da Apple valgte at ændre bagsiden på deres iPhone fra aluminium til glas, gav det nemlig mulighed for trådløs opladning. Med trådløs oplader placerer man blot sin iPhone på opladeren – og så går strømmen igennem glasset. Denne type opladning er mulig fra iPhone 8 og alle nyere modeller.

Så kraftig skal en iPhone oplader være

En oplader har en vis styrke. Dette kan aflæses på det antal watt som USB udgangene kan give. Man kan nemt finde antallet af watt med at gange volt med amperen. F.eks har den medfølgende oplader, når man køber en iPhone 1 ampere og 5 volt – hvilket giver en styrke på 5W.

Ældre iPhones som iPhone 4 og 5, kan kun håndtere en relativt svag opladning som den medfølgende oplader giver. De nyere iPhones kan dog håndtere langt kraftigere opladninger, på helt op til 18W.

En kraftigere opladning er langt hurtigere – ofte vil man opleve, at fordoble hastigheden på en opladning fra 0% til 100%. Derfor vælger mange en kraftigere oplader med et højere antal watt.

F.eks kan man bruge en iPad oplader til at oplade sin iPhone. Denne har nemlig 2,4 Ampere og 5 volt, hvilket giver en samlet styrke på 12W. Hvis man ønsker en endnu hurtigere opladning, bør man gå efter en USB-C oplader, der sammen med et USB-C til Lightning kabel kan give den eftertragtede styrke på 18W.

Sådan finder man den bedste oplader til iPhone

Er man på udkig efter en ny lader til ens iPhone, er det nu man bør læse godt efter. Der er nemlig flere forskellige valgmuligheder i forhold til køb af et iPhone kabel, som vi har listet nedenfor.

Uoriginale kabler

Et kopi-kapel, af det velkendte lightning kabel, er ofte meget billigt. Derfor vil det også være nemt at erstatte, hvis det skulle gå tabt eller stoppe med at virke. Ofte er kvaliteten dog så ringe, at kablet stopper med at virke efter blot få måneders brug. Vi anbefaler ej denne løsning.

MFi godkendte kabler

Et MFi godkendt kabel, er kabler som er godkendt af Apple til brug med deres enheder. De skal overholde nogle bestemte kvalitetskrav, og så indeholder kablerne kun originale dele som chippen. De placerer sig i midten i forhold til prisen på en iPhone oplader, da det ikke er Apples egne kabler – men med den samme indmad. Derfor er kvaliteten mindst ligeså godt som Apples egen – og ofte bedre. Her får man klar mest værdi for pengene.

Originale Apple kabler

Et originalt Apple Lightning kabel, er det som medfølger, når man køber f.eks en iPhone eller iPad. Disse er fremstillet i det velkendte hvide Apple design og har en nogenlunde kvalitet. Desværre er kablerne ofte ikke stærke nok til at kunne blive brugt hver dag. En Apple oplader, er desuden de absolut dyreste på markedet. Derfor vælger mange et MFi certificeret kabel, der er bygget i et stærkere materiale.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lilliana Bartoletti

Last Updated: 03/20/2023

Views: 5798

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lilliana Bartoletti

Birthday: 1999-11-18

Address: 58866 Tricia Spurs, North Melvinberg, HI 91346-3774

Phone: +50616620367928

Job: Real-Estate Liaison

Hobby: Graffiti, Astronomy, Handball, Magic, Origami, Fashion, Foreign language learning

Introduction: My name is Lilliana Bartoletti, I am a adventurous, pleasant, shiny, beautiful, handsome, zealous, tasty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.